homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMANGO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MANGO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MANGO

Mango is een Spaanse modewinkel geïnspireerd door Europese stijlen en culturen. Zij ontwerpen meer dan 18000 kledingstukken per jaar en gebruiken daarbij 44% vezels van natuurlijke oorsprong. Hun bedrijf is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over MANGO

De geschiedenis van MANGO: Wat is?
Open

Mango werd opgerichtt in 1984 door Isak Andic en zijn broer Nahman. Hun eerste winkel opende in de stad Barcelona en bood een zorgvuldig samengestelde modecollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Tegen het jaar 2000 had het bedrijf al een opmerkelijke online aanwezigheid en in 2014 hadden ze al collecties gelanceerd met Kate Moss, Miranda Kerr, en Zinedine Zidane als modellen.

Het bedrijf heeft duurzame doelstellingen voor de nabije toekomst vastgesteld, zoals het gebruik van 50% gerecycleerd polyester, 100% duurzaam katoen en 100% cellulosevezels tegen het jaar 2025-2030.

In België heeft het bedrijf 41 winkels en een online marktplaats met een breed aanbod van kleding en accessoires. Mango wordt algemeen erkend als een van de beste en meest ambitieuze modemerken in Europa en in het land.

Welke merken kan ik vinden bij MANGO?
Open

Mango ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen kledinglijn. U kan verschillende collecties naar uw smaak vinden, zoals de Comfy collectie, zwemkleding, Performance, Linen, Activewear, en nog veel meer.

Hoe kan ik geld besparen op MANGO?
Open

Mango biedt seizoensgebonden promoties en uitverkopen. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen en private verkoopsinformatie te ontvangen. Bezoek de uitverkoop sectie op hun website om geweldige prijzen en mogelijkheden te vinden.

Ontmoet de concurrenten van MANGO
Open

De grootste concurrenten van Mango zijn C&A, H&M, Esprit, Bonprix, Bel-Bo, Akaso, La Source, ONLY Women, Tommy Hilfiger, Primark, Twiggy, Les Belges, Kiabi, en anderen.

Exclusieve voordelen van MANGO
Open

U kan een account aanmaken en u abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen, voordelen en privéverkopen. Profiteer van hun seizoensuitverkoop en krijg meer dan 50% korting op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door MANGO
Open

Kortings 365 brengt u de beste Mango kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Mango winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, dan bent u bij Mango aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://shop.mango.com/be/homme

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.