logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorMANUTAN
ADVERTENTIE

Laatste promoties in MANUTAN folders

Promoties in reclamefolders MANUTAN

Manutan is een Belgische winkel gericht op de verkoop van artikelen voor de werkplek. Manutan heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Anderlecht, België. In België verkoopt Manutan zijn producten uitsluitend via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over MANUTAN

De geschiedenis van MANUTAN: Wat is?
close

Manutan werd opgericht in 1966 in België. Sinds het begin is het doel van Manutan geweest om zijn klanten een breed assortiment werkkleding van de hoogste kwaliteit en efficiëntie te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging het bedrijf een sterk expansieproces met de opening van een groot aantal winkels in heel België en de toevoeging van een groot aantal producten.

In 1973 richtte Manutan het filiaal in Overtoom op. In 2017 verhuisde Manutan van de oorspronkelijke hoofdzetel in Ternat naar Anderlecht, waar het hoofdkantoor tot op heden is gevestigd. Tegenwoordig is Manutan actief in België en verkoopt het zijn producten via zijn exclusieve online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij MANUTAN?
close

Manutan verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals 3M, Astra, Abac, Abus, Acco, Akla, Ajax, AmPro, Atlantis, Bic, Arem, Bisley, Blanco, Bostitch, Canon, Casio, Dataline, Demac, Elba, Edding, Dymo, Energizer, Epson, DeWalt, Honeywell, Heuer, Ideal, Karcher, Knipex, Kingston, en vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op MANUTAN?
close

Geld besparen bij Manutan is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Manutan. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Manutan te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van MANUTAN
close

Manutan concurreert in België met andere winkelketens zoals Economaat, Viking Direct en Bernard.

Is MANUTAN momenteel open?
close

Manutan heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel MANUTAN winkels zijn er in het hele land?
close

Manutan heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter de online winkel bezoeken om de producten te ontdekken en te kopen.

Hoe MANUTAN producten online te kopen
close

Manutan heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Manutan kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van MANUTAN
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Manutan door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van enig ongemak met sommige van haar producten, staat Manutan retourzendingen en omruilingen toe. Alle door Manutan verkochte producten hebben een fabrieksgarantie. Manutan heeft een deskundig verkoopteam dat klaar staat om klanten te adviseren.

Kortingen aangeboden door MANUTAN
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.