logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMARKS & SPENCER

MARKS & SPENCER folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders MARKS & SPENCER

Marks & Spencer is een Britse winkel gericht op de verkoop van kleding en modeaccessoires. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Marks & Spencer gevestigd in Londen, Engeland. Marks & Spencer is aanwezig in België. In België verkoopt Marks & Spencer zijn producten via zijn online winkel.

Veelgestelde vragen over MARKS & SPENCER

Hoe kan ik geld besparen op MARKS & SPENCER?

Geld besparen bij Marks & Spencer is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Marks & Spencer. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Marks & Spencer te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Kortingen aangeboden door MARKS & SPENCER

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van MARKS & SPENCER: Wat is?

Marks & Spencer werd in 1884 in Engeland opgericht door de immigrant Michael Marks. In het begin hield Marks & Spencer zich bezig met de distributie van massaconsumptieproducten.

In 1975 begon Marks & Spencer met zijn internationale expansie en opende winkels op het Europese vasteland. In België landde Marks & Spencer halverwege de vorige eeuw tot het in 2001 zijn activiteiten staakte.

In 2013 hervatte het zijn activiteiten in Nederland en België door fysieke winkels te openen, totdat het jaren later besloot deze weer te sluiten. Marks & Spencer houdt e-commerce in België.

Is MARKS & SPENCER momenteel open?

Marks & Spencer heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe MARKS & SPENCER producten online te kopen

Marks & Spencer heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Marks & Spencer is er een rubriek "Aanbiedingen", waar klanten een grote selectie producten met korting kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij MARKS & SPENCER?

Marks & Spencer verkoopt producten van eigen merken zoals: Onder meer Autograph, Body & Flexifit, Boutique, B by Boutique, Rosie, Sloggi, Triumph, M&S Originals, Jack & Jones en Jaeger.

Ontmoet de concurrenten van MARKS & SPENCER

Marks & Spencer concurreert in België met andere winkels zoals Zeb, Kiabi, Miinto, enz.

Hoeveel MARKS & SPENCER winkels zijn er in het hele land?

Marks & Spencer heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen de producten echter kopen via de online winkel van Marks & Spencer.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij MARKS & SPENCER

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij MARKS & SPENCER

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief MARKS & SPENCER en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.