logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorMASSIMO DUTTI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MASSIMO DUTTI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti is een Spaanse winkelketen die zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires. Met een lange geschiedenis op de markt is het hoofdkantoor van Massimo Dutti gevestigd in Tordera, Barcelona, Spanje. Massimo Dutti heeft een sterke aanwezigheid in België, evenals in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over MASSIMO DUTTI

De geschiedenis van MASSIMO DUTTI: Wat is?
close

Massimo Dutti werd opgericht in 1985 in Barcelona, Spanje, door de Inditex groep. In het begin werd Massimo Dutti opgevat als een kledingmerk dat zich uitsluitend richtte op mannen, jaren later werd de lijn ook uitgebreid met producten voor vrouwen.

In de daaropvolgende jaren onderging Massimo Dutti een sterk expansieproces met de opname van een groot aantal producten en de opening van een groot aantal winkels, vele buiten Spanje in verschillende Europese landen.

In België landde Massimo Dutti in 2010 met de opening van zijn eerste winkel en werd sindsdien een merk met een hoge reputatie op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij MASSIMO DUTTI?
close

Massimo Dutti is een bekende producent van modeartikelen en accessoires en verkoopt daarom producten onder zijn eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op MASSIMO DUTTI?
close

Geld besparen bij Massimo Dutti is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Massimo Dutti. Tegelijkertijd lanceert Massimo Dutti vaak promoties en aanbiedingen aan het einde van het seizoen.

Ontmoet de concurrenten van MASSIMO DUTTI
close

Massimo Dutti concurreert in België met andere winkelketens zoals GAP en H&M.

Is MASSIMO DUTTI momenteel open?
close

Massimo Dutti winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen naargelang hun locatie.

Hoeveel MASSIMO DUTTI winkels zijn er in het hele land?
close

Massimo Dutti is in België actief via 22 winkels in onder meer Brussel, Hasselt, Wijnegem, Antwerpen, Gent, Luik, Brugge en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Hoe MASSIMO DUTTI producten online te kopen
close

Massimo Dutti heeft ook een exclusieve online winkel. In de online winkel van Massimo Dutti kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van MASSIMO DUTTI
close

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Massimo Dutti door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen of af te halen in de dichtstbijzijnde winkel. In geval van ongemak met een van zijn producten, staat Massimo Dutti retourzendingen en omruilingen toe. Op de officiële website van Massimo Dutti kunnen klanten mode-ideeën opdoen.

Kortingen aangeboden door MASSIMO DUTTI
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.