ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MATCH

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MATCH

Match is een Belgische supermarktketen die 127 winkels in België, 117 winkels in Frankrijk en 28 winkels in Luxemburg bezit en bestuurt. Zij zijn een dochteronderneming van de Louis Delhaize Group en een belangrijke troef op de Belgische markt.

Veelgestelde vragen over MATCH

De geschiedenis van MATCH: Wat is?
Open

Match werd opgericht in 1934 door de Louis Delhaize Group. In die tijd moest de groep een concurrerend alternatief creëren om de Belgische markt te betreden. Match bood betaalbare prijzen, verbazingwekkende aanbiedingen en een steeds groter wordend assortiment van producten en categorieën.

Het idee was een groot succes en al snel ontwikkelde Match zich van een klein bedrijf tot een nationale speler, die winkels opende in grote steden en stedelijke gebieden, nieuwe verdeelcentra oprichtte en de groep hielp uit te groeien tot een niet te evenaren leider in de supermarktbranche.

Vandaag bezit en bestuurt Match 127 winkels in België, 117 winkels in Frankrijk en 28 winkels in Luxemburg.

Welke merken kan ik vinden bij MATCH?
Open

Match biedt een breed assortiment merken aan. Onder hen vindt u Pére, Materne, Rolo Nestlé, Marie Morin, Tropicana, Boerkens, Luxlait, Beemster, Mc Cain, Virgilio, Pur Natur, Iglo, Soignon, Herta, Rovagnati, Aubel, La Vache Qui Rit, Starbucks, Philadelphia, Espuña, Skyr, Sodebo, Giovanni Rana, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op MATCH?
Open

Match is een winkel met lage prijzen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken of kortingsbonnen te downloaden die u zowel in de winkel als online kan gebruiken.

Ontmoet de concurrenten van MATCH
Open

Match concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van MATCH
Open

De beste manier om exclusieve voordelen bij Match te krijgen is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen en promoties te krijgen. U kan ook een account aanmaken op hun website om toegang te krijgen tot de voordelen voor leden.

Kortingen aangeboden door MATCH
Open

Kortings 365 brengt u de beste Match kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Match winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Match aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.supermarche-match.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.