ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MATCH

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MATCH

Match is een Belgische supermarktketen die 127 winkels in België, 117 winkels in Frankrijk en 28 winkels in Luxemburg bezit en bestuurt. Zij zijn een dochteronderneming van de Louis Delhaize Group en een belangrijke troef op de Belgische markt.

Wat voor producten kan ik vinden bij MATCH?

Match biedt allerlei soorten kwaliteitsproducten aan. U vindt er bier, wijn, alcoholvrije dranken, melk, yoghurt, ijs, bloemstukken, vers fruit en verse groenten, zeevruchten, vlees en gevogelte, brood, snacks, dierenvoeding, luiers, en biologische producten.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MATCH

De geschiedenis van MATCH: Wat is?
Open

Match werd opgericht in 1934 door de Louis Delhaize Group. In die tijd moest de groep een concurrerend alternatief creëren om de Belgische markt te betreden. Match bood betaalbare prijzen, verbazingwekkende aanbiedingen en een steeds groter wordend assortiment van producten en categorieën.

Het idee was een groot succes en al snel ontwikkelde Match zich van een klein bedrijf tot een nationale speler, die winkels opende in grote steden en stedelijke gebieden, nieuwe verdeelcentra oprichtte en de groep hielp uit te groeien tot een niet te evenaren leider in de supermarktbranche.

Vandaag bezit en bestuurt Match 127 winkels in België, 117 winkels in Frankrijk en 28 winkels in Luxemburg.

Welke merken kan ik vinden bij MATCH?
Open

Match biedt een breed assortiment merken aan. Onder hen vindt u Pére, Materne, Rolo Nestlé, Marie Morin, Tropicana, Boerkens, Luxlait, Beemster, Mc Cain, Virgilio, Pur Natur, Iglo, Soignon, Herta, Rovagnati, Aubel, La Vache Qui Rit, Starbucks, Philadelphia, Espuña, Skyr, Sodebo, Giovanni Rana, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op MATCH?
Open

Match is een winkel met lage prijzen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken of kortingsbonnen te downloaden die u zowel in de winkel als online kan gebruiken.

Ontmoet de concurrenten van MATCH
Open

Match concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van MATCH
Open

De beste manier om exclusieve voordelen bij Match te krijgen is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen en promoties te krijgen. U kan ook een account aanmaken op hun website om toegang te krijgen tot de voordelen voor leden.

Zal MATCH aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Match biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MATCH
Open

Kortings 365 brengt u de beste Match kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Match winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Match aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.supermarche-match.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE