logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in METRO folders

Promoties in reclamefolders METRO

Metro is een zelfbedieningsgroothandel die gespecialiseerd is in aanbiedingen en promoties. Het bedrijf werkt uitsluitend met een geregistreerde klantenkring. Met meer dan 650 winkels in 29 landen wordt Metro beschouwd als een van de grootste en belangrijkste groothandels in Europa.

Veelgestelde vragen over METRO

Hoe kan ik geld besparen op METRO?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Metro. U kan zich abonneren op de folder voor wekelijkse besparingen, u kan zich inschrijven op de website voor exclusieve kortingen en aanbiedingen, toegang krijgen tot hun receptencatalogus, en digitale kortingsbonnen krijgen.

Kortingen aangeboden door METRO

Kortings 365 brengt u de beste Metro kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Metro winkel in uw buurt. Ontvang de beste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste supermarkt aanbiedingen, dan bent u bij Metro aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.metro.be/

De geschiedenis van METRO: Wat is?

Metro Cash and Carry SR werd opgericht als een dochteronderneming van de Metro Group. Het bedrijf wilde een nieuw type groothandel creëren dat tegemoet kwam aan de behoeften van individuen en kleine bedrijven om zijn portfolio uit te breiden.

Wat Metro zo bijzonder maakte, was hun bijzondere manier om klanten te onderscheiden op basis van hun behoeften, door lidmaatschapskaarten uit te reiken naar gelang van het soort bedrijf of de vraag om aanbiedingen en promoties aan te bieden die hen konden helpen groeien.

In België bezit en bestuurt Metro 9 locaties, logistieke en verdeelcentra, en een bedrijfsbureau. Ze werken samen met lokale kleine en middelgrote bedrijven, waaronder hotels, restaurants, bars, kleine supermarkten en ondernemers.

Welke merken kan ik vinden bij METRO?

Metro biedt vele merken aan. Daaronder vindt u Life, Kinder, Preto, Gastro, Pajero, Aro, Zlaty, Rajo, Milsy, Jager, Metro, Metro Chef, Bel, Lunex, Kiddy, Med, Giana, Tatrakon, Ady, Bonduelle, Jacobs, Nescafé, Eduscho, Marco Polo, en vele andere merken.

Zal METRO aanbiedingen hebben op Black Friday?

Metro biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van METRO

Metro concurreert met lokale en internationale merken. Hun concurrenten zijn ALDI, Bio-Planet, Okay, Lidl, Match, Makro, SPAR, Leader Price, Intermarché, en Albert Heijn.

Exclusieve voordelen van METRO

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Metro is om klant te worden. U kan zich direct registreren op hun website en krijgt toegang tot de beste aanbiedingen, promoties en kortingen direct na het aanmelden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.