ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PARADIGIT

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van PARADIGIT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PARADIGIT

Paradigit is een Nederlandse webwinkel gericht op de verkoop van computers en elektronische producten. Paradigit heeft een lange geschiedenis in de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland. Paradigit is sterk vertegenwoordigd in België. In België verkoopt Paradigit zijn producten via zijn online winkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij PARADIGIT?

Paradigit verkoopt een breed scala aan producten zoals laptops, macbooks, windows laptops, gaming laptops, zakelijke laptops, chromebooks, accessoires, muizen, laptoptassen, laptophoezen, laptoprugzakken, muismatten, zakelijke desktops, toetsenborden, speakers, gaming muizen, webcams, rekenmachines, stroomkabels, tablets en telefoons, bluetooth speakers, netwerk en smart home, MiFi routers, en nog veel meer.

Zal PARADIGIT aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PARADIGIT

De geschiedenis van PARADIGIT: Wat is?
Open

Paradigit werd in 1992 opgericht in Nederland. Vanaf het begin was het doel van Paradigit om computers en elektronicaproducten te verkopen aan consumenten, overheids- en onderwijsbedrijven en -instellingen. In de daaropvolgende jaren maakte het bedrijf een sterke expansie door met de toevoeging van een groot aantal producten en de verovering van nieuwe markten in Europa, waaronder België.

In België landde Paradigit enkele jaren geleden en is inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met een grote reputatie op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij PARADIGIT?
Open

Paradigit verkoopt producten van bekende merken als Acer, Apple, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Microsoft, MSI, Philips, Samsung, LG, Lenovo, Liyama, AOC Monitor, en vele anderen. Ook verkopen ze producten onder hun eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op PARADIGIT?
Open

Geld besparen bij Paradigit is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op kortings365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Paradigit. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Paradigit te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van PARADIGIT
Open

Paradigit concurreert in België met andere winkels zoals Alternate, Axitech, Lasystems

Is PARADIGIT momenteel open?
Open

Paradigit heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel PARADIGIT winkels zijn er in het hele land?
Open

Paradigit heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter de Paradigit online winkel bezoeken en de producten kopen.

Hoe PARADIGIT producten online te kopen
Open

Paradigit heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Paradigit kunnen klanten een grote selectie van producten met korting vinden.

Exclusieve voordelen van PARADIGIT
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Paradigit door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van de producten, staat Paradigit retourzendingen en omruilingen toe. Paradigit biedt ook gespecialiseerde technische service. Op de officiële website van Paradigit kunnen klanten een winkelgids vinden om producten te evalueren voordat ze kopen en tips om elektronische producten te onderhouden.

Kortingen aangeboden door PARADIGIT
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE