homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorPLANET PARFUM
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PLANET PARFUM

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van PLANET PARFUM

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PLANET PARFUM

Planet Parfum is een internationaal parfumeriemerk dat een fijne selectie van specifieke merken aanbiedt. Het bedrijf heeft 97 verkooppunten en 33 schoonheidssalons over de hele wereld.

Wat voor producten kan ik vinden bij PLANET PARFUM?

Planet Parfum biedt zowel parfums als make-up aan.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PLANET PARFUM

De geschiedenis van PLANET PARFUM: Wat is?
Open

Planet Parfum werd in 1975 opgericht door de familie Cloquet. Maar het merk verscheen in 1998, toen de helft van de aandelen werd verkocht aan de Nationale Maatschappij om Albert Frère te portefeuilleren.

Sinds 2018 wordt het bedrijf bestuurd door The Bogart family group. De groep besloot het merk een andere naam te geven om zijn internationale netwerk te standaardiseren. Haar 97 verkooppunten en haar 33 schoonheidssalons van de Belgische merken Planet Parfum en Luxemburg Milady veranderden van naam en werden "April".

Welke merken kan ik vinden bij PLANET PARFUM?
Open

Onder Planet Parfum merken vindt u, Giorgio Armani, YSL, Lancome, Dior, Givenchy, Chanel, Hermés, Carven, April, Sisley en vele andere hoogwaardige merken.

Hoe kan ik geld besparen op PLANET PARFUM?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Planet Parfum. U kunt bijvoorbeeld de sectie Promoties op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings365 te bezoeken om de nieuwste Planet Parfum catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van PLANET PARFUM
Open

Ici Paris XL, Douglas, Brandfield en Mylene zijn enkele concurrenten van Planet Parfum.

Is PLANET PARFUM momenteel open?
Open

Planet Parfum opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag is het geopend van 10.00 tot 19.30 uur.

Hoeveel PLANET PARFUM winkels zijn er in het hele land?
Open

Het bedrijf heeft 97 verkooppunten en 33 schoonheidssalons over de hele wereld.

Hoe PLANET PARFUM producten online te kopen
Open

Op de website van Planet Parfum vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en cadeaubonnen.

Exclusieve voordelen van PLANET PARFUM
Open

Als u exclusieve voordelen wilt bij Planet Parfum, moet u zich inschrijven op de website. Dan ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Planet Parfum ook volgen op Instagram en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Zal PLANET PARFUM aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Planet Parfum biedt geweldige kortingen aan tijdens Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Zomer, Black Friday en Kerstmis.

Kortingen aangeboden door PLANET PARFUM
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE