logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PLANET PARFUM folders

Promoties in reclamefolders PLANET PARFUM

Planet Parfum is een internationaal parfumeriemerk dat een fijne selectie van specifieke merken aanbiedt. Het bedrijf heeft 97 verkooppunten en 33 schoonheidssalons over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over PLANET PARFUM

Hoe kan ik geld besparen op PLANET PARFUM?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Planet Parfum. U kunt bijvoorbeeld de sectie Promoties op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings365 te bezoeken om de nieuwste Planet Parfum catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PLANET PARFUM

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PLANET PARFUM: Wat is?

Planet Parfum werd in 1975 opgericht door de familie Cloquet. Maar het merk verscheen in 1998, toen de helft van de aandelen werd verkocht aan de Nationale Maatschappij om Albert Frère te portefeuilleren.

Sinds 2018 wordt het bedrijf bestuurd door The Bogart family group. De groep besloot het merk een andere naam te geven om zijn internationale netwerk te standaardiseren. Haar 97 verkooppunten en haar 33 schoonheidssalons van de Belgische merken Planet Parfum en Luxemburg Milady veranderden van naam en werden "April".

Is PLANET PARFUM momenteel open?

Planet Parfum opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag is het geopend van 10.00 tot 19.30 uur.

Hoe PLANET PARFUM producten online te kopen

Op de website van Planet Parfum vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en cadeaubonnen.

Welke merken kan ik vinden bij PLANET PARFUM?

Onder Planet Parfum merken vindt u, Giorgio Armani, YSL, Lancome, Dior, Givenchy, Chanel, Hermés, Carven, April, Sisley en vele andere hoogwaardige merken.

Zal PLANET PARFUM aanbiedingen hebben op Black Friday?

Planet Parfum biedt geweldige kortingen aan tijdens Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Zomer, Black Friday en Kerstmis.

Ontmoet de concurrenten van PLANET PARFUM

Ici Paris XL, Douglas, Brandfield en Mylene zijn enkele concurrenten van Planet Parfum.

Hoeveel PLANET PARFUM winkels zijn er in het hele land?

Het bedrijf heeft 97 verkooppunten en 33 schoonheidssalons over de hele wereld.

Exclusieve voordelen van PLANET PARFUM

Als u exclusieve voordelen wilt bij Planet Parfum, moet u zich inschrijven op de website. Dan ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook veel manieren om te betalen voor wat u hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Planet Parfum ook volgen op Instagram en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.