homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorPRONTI
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PRONTI

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PRONTI

Pronti is een Belgische schoenen- en lederwarenverkoper met meer dan 20 winkels in het hele land. Ze verkopen kwaliteitsschoenen van verschillende merken, maar ook accessoires en reiskledij. Het bedrijf heeft een marktplaats waar klanten kunnen winkelen vanuit het comfort van hun huis.

Veelgestelde vragen over PRONTI

De geschiedenis van PRONTI: Wat is?
Open

Pronti werd opgericht om de Belgen de mogelijkheid te bieden kwaliteitsschoenen te kopen zonder de bank te breken. Vanaf het begin wilde het bedrijf een ander soort service bieden, door het samenstellen van een zorgvuldig samengestelde catalogus van producten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Het idee was een succes en na verloop van tijd groeide wat begon als een klein familiebedrijf uit tot een landelijk dekkend netwerk van winkels, magazijnen en bedrijfskantoren. Vandaag de dag heeft en exploiteert Pronti 20 winkels door het hele land, terwijl het zijn klanten ook de mogelijkheid biedt om vanuit hun eigen huis te winkelen op hun online marktplaats.

Welke merken kan ik vinden bij PRONTI?
Open

Pronti biedt een brede selectie van topmerken. Onder hen, vindt u Bugatti, Carmela, Dockers, Spirit, Expression, Geox, Jana Softline, Lee Cooper, Marco Tozzi, Champion, Converse, Fila, Lacoste, Mustang, New Balance, Puma, Tom Taylor, Vans, Skechers en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op PRONTI?
Open

Pronti heeft een WebShop sectie op hun website waar je toegang hebt tot alle laatste aanbiedingen. Daarnaast kun je ze volgen op Instagram en Facebook voor updates over de nieuwste deals en kortingen.

Ontmoet de concurrenten van PRONTI
Open

Pronti concurreert met nationale en internationale merken. Daaronder vind je Shapes, Bocacci Les Anonymes, Fresh, Sacha, Foot Locker, Be Original, Berca, Shoe Discount, Hush Puppies, Prado, The Closet, Pump, en Repetto.

Exclusieve voordelen van PRONTI
Open

Je kunt een account aanmaken en je abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen en exclusieve voordelen. Je kunt ook de webshop sectie op hun website bezoeken om informatie te krijgen over de beste aanbiedingen en promoties die Pronti te bieden heeft.

Kortingen aangeboden door PRONTI
Open

Kortings 365 brengt u de beste Pronti kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor je heeft en ontdek de beste kortingen in een Pronti winkel bij jou in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Voor al uw behoeften op het gebied van schoeisel kunt u bij Pronti terecht. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle aanbiedingen die deze winkelketen voor je heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.pronti.be/nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.