homeIcon
  1. separatorKleding
  2. separatorQUIKSILVER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van QUIKSILVER

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van QUIKSILVER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in QUIKSILVER

Quiksilver is een merk van surfkleding en accessoires, opgericht in 1969 in Torquay, Victoria. Maar tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Huntington Beach, Californië. Quiksilver is een van 's werelds grootste merken van surfkleding en aan boardsport gerelateerde uitrusting.

Wat voor producten kan ik vinden bij QUIKSILVER?

Quiksilver produceert en verkoopt een breed scala aan producten, waaronder sportkleding zoals zwempakken, kleding zoals T-shirts, poloshirts, flannels, jassen, hoodies, broeken, shorts, schoeisel en accessoires zoals hoeden, rugzakken en portefeuilles.

Het bedrijf produceert ook een kledinglijn voor jonge vrouwen, onder de merknaam Roxy. Een andere kledinglijn voor vrouwen wordt verkocht onder het merk Quiksilver Women.

Zal QUIKSILVER aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over QUIKSILVER

De geschiedenis van QUIKSILVER: Wat is?
Open

Quiksilver werd in 1969, 54 jaar geleden, opgericht in Torquay, Australië door Alan Green en John Law. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Huntington Beach, VS, en heeft meer dan 5.700 werknemers over de hele wereld.

Welke merken kan ik vinden bij QUIKSILVER?
Open

Quiksilver ontwerpt, produceert en verkoopt haar merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op QUIKSILVER?
Open

Er zijn vele manieren om geld te besparen bij Quiksilver. U kunt bijvoorbeeld de sectie Sales op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Quiksilver catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van QUIKSILVER
Open

Billabong, Roxy, Volcom, Hurley, DC shoes, RVCA en Tillys zijn enkele concurrenten van Quiksilver.

Is QUIKSILVER momenteel open?
Open

Quiksilver opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur.

Hoeveel QUIKSILVER winkels zijn er in het hele land?
Open

Quicksilver heeft meer dan 834 winkels over de hele wereld.

Hoe QUIKSILVER producten online te kopen
Open

Op de website van Quiksilver vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u informatie over leveringen, gratis verzending, verjaardagsbonussen en grote beloningen.

Exclusieve voordelen van QUIKSILVER
Open

Als u exclusieve voordelen wilt bij Quiksilver, moet u zich inschrijven op de website. U ontvangt dan gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals debetkaarten en creditcards.

U kunt Quiksilver ook volgen op Instagram, Twitter, Pinterest en Facebook om de laatste informatie, kortingen en coupons te ontvangen.

Kortingen aangeboden door QUIKSILVER
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE