ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van SLIGRO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in SLIGRO

Sligro is een Nederlandse groothandelsketen die zich richt op de distributie van levensmiddelen en non-food producten. Sligro heeft een lange geschiedenis in de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Veghel. Sligro is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere Europese landen.

Wat voor producten kan ik vinden bij SLIGRO?

Sligro verkoopt een breed assortiment food en non-food producten zoals vlees, vis, aardappelen, groente en fruit, kaas, zuivel- en vleesproducten, brood en banket, maaltijden, snacks, kruidenierswaren, dranken, brood en banket, stokbrood, gebak, rijst en pasta, rookwaren, light producten, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer.

Zal SLIGRO aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over SLIGRO

De geschiedenis van SLIGRO: Wat is?
Open

Sligro werd in 1935 in Nederland opgericht door Abel Slippens. In het begin was het doel van het bedrijf om als groothandel in margarine, vetten en oliën aan zijn klanten te leveren. In de daaropvolgende jaren maakte het bedrijf een sterke expansie door met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels in heel Nederland. In België landde Sligro in de jaren 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde groothandel op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij SLIGRO?
Open

Sligro verkoopt producten van bekende merken als Toppits, Colgate, Twido, Mr. Fresh, Snickers, Excellence, La Laitiere, Milka, Leerdammer, Ferrex, WD-40, Pattex, EHBO, Moreno, Bavini, Always, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op SLIGRO?
Open

Geld besparen bij Sligro is heel eenvoudig door te profiteren van de aanbiedingen en promoties die wekelijks in hun catalogi worden gepubliceerd. Bovendien heeft Sligro als groothandelaar altijd gunstige prijzen te bieden. In de online winkel van Sligro is het mogelijk om een brede selectie producten te vinden met korting. Door u te abonneren op de nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van SLIGRO
Open

Sligro concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere Sysco, Gordon en Reinhart.

Is SLIGRO momenteel open?
Open

De Sligro-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel SLIGRO winkels zijn er in het hele land?
Open

Sligro is in België actief met een 11-tal winkels in onder meer Gent, Antwerpen, Wevelgem, Namen, Rotselaar, Brussel, Breda en Herstal.

Hoe SLIGRO producten online te kopen
Open

Sligro heeft ook een exclusieve webwinkel, waar klanten prijzen kunnen vergelijken, hun producten kunnen kopen en ze thuis kunnen ontvangen.

Exclusieve voordelen van SLIGRO
Open

Sligro biedt haar klanten een ruim assortiment producten met meer dan 75.000 referenties tegen zeer gunstige prijzen. Tegelijkertijd kunnen klanten hun bestelling online plaatsen en deze vervolgens thuis ontvangen of afhalen in de dichtstbijzijnde Sligro-winkel. Sligro biedt winkelassistenten en een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door SLIGRO
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE