logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorSTRADIVARIUS

STRADIVARIUS folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders STRADIVARIUS

Stradivarius is een Spaanse winkelketen die eigendom is van de Inditex-groep en zich richt op de verkoop van kleding en modeaccessoires. Stradivarius heeft een lange staat van dienst op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Barcelona, Spanje. Stradivarius is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over STRADIVARIUS

Hoe kan ik geld besparen op STRADIVARIUS?

Geld besparen bij Stradivarius is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op de officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u alle aanbiedingen en promoties bij Stradivarius. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Stradivarius te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Kortingen aangeboden door STRADIVARIUS

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van STRADIVARIUS: Wat is?

Stradivarius werd opgericht in 1994 met de oprichting van het merk en de opening van de eerste winkel in Barcelona, Spanje door de familie Triquell. Vanaf het begin heeft Stradivarius zich ten doel gesteld haar klanten kleding en accessoires aan te bieden volgens de laatste wereldwijde trends. In 1999 werd Stradivarius overgenomen door de Inditex-groep, die andere bekende merken zoals Zara exploiteert. In België landde Stradivarius in 2019 met de opening van de eerste winkel in Wijnegem, sindsdien werd het een merk met een hoge reputatie op de Belgische markt.

Is STRADIVARIUS momenteel open?

De winkels van Stradivarius zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoe STRADIVARIUS producten online te kopen

Stradivarius heeft ook een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Stradivarius kunnen klanten een ruime keuze aan producten vinden tegen discountprijzen.

Welke merken kan ik vinden bij STRADIVARIUS?

Stradivarius is een bekende fabrikant van modekleding en accessoires en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Ontmoet de concurrenten van STRADIVARIUS

Stradivarius concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere H&M, Mango en C&A.

Hoeveel STRADIVARIUS winkels zijn er in het hele land?

Stradivarius is in België actief via vier winkels in Gent, Wijnegem, Luik en Kortrijk.

Exclusieve voordelen van STRADIVARIUS

Klanten kunnen bij Stradivarius profiteren van grote voordelen door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. Stradivarius biedt haar klanten kleding en accessoires van hoge kwaliteit, met ontwerpen die de laatste wereldwijde modetrends volgen. Klanten kunnen hun producten in de online winkel kopen en thuis laten bezorgen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Stradivarius retourzendingen en terugbetalingen toe. Op de officiële website van Stradivarius staan artikelen over mode en kunst.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij STRADIVARIUS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij STRADIVARIUS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief STRADIVARIUS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.