ADVERTENTIE

TORFS's wekelijkse aanbiedingen

TORFS's laatste aanbiedingen
TORFS's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van TORFS

TORFS logo
TORFS aanbiedingen

TORFS aanbiedingen

Geldig tot 1 nov.
Open Brochure
TORFS logo
TORFS aanbiedingen

TORFS aanbiedingen

Geldig tot 1 nov.
Open Brochure
TORFS logo
TORFS aanbiedingen

TORFS aanbiedingen

Geldig tot 1 nov.
Open Brochure
TORFS logo
TORFS aanbiedingen

TORFS aanbiedingen

Geldig tot 1 okt.
Open Brochure
ADVERTENTIE

Andere merken van Schoenen

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in TORFS

Torfs is een Belgische schoenenwinkel met meer dan 75 winkels in het hele land. Ze verkopen kwaliteitsschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en garanderen kwaliteit, een uitstekende klantenservice en een betrouwbaar omruilbeleid. Ze hebben ook een online marktplaats waar klanten kunnen browsen en winkelen.

Veelgestelde vragen over TORFS

De geschiedenis van TORFS: Wat is?
Open

Torfs werd opgericht in 1948. Oorspronkelijk was het bedrijf niet meer dan een kleine winkel die door de familie Torfs werd beheerd. Ze verkochten en repareerden schoenen voor de plaatselijke bevolking en maakten daarbij gebruik van de beste materialen en uitstekende vakmanschap. In de loop der jaren groeide wat ooit een bescheiden zaak was uit tot een succesvolle nationale onderneming.

Toen de volgende generatie op de proppen kwam, gaven zij het startschot voor een uitbreiding en een rebranding van de zaak om nieuwe soorten klanten aan te trekken die op zoek waren naar een verscheidenheid aan stijlen en merken. Vandaag is Torfs een van de grootste schoenenwinkels van België, met meer dan 75 vestigingen en een online marktplaats die het hele land bedient.

Wat voor producten kan ik vinden bij TORFS?
Open

Torfs is in de eerste plaats een schoenenwinkel. U vindt er sportschoenen, schoolschoenen, sandalen, sliders, veiligheidsschoenen, brogues, loafers, hakken en laarzen. U vindt er ook tassen, portefeuilles, portemonnees, paraplu's, sjaals, hoeden, en vele andere producten.

Welke merken kan ik vinden bij TORFS?
Open

Torfs biedt een ruime keuze aan topmerken. Zo vind je er Adidas, Geox, Gabor, Birkenstock, Nike, Rieker, Nero Giardin, Stones and Bones, Tamaris, Tommy Hilfiger Via Borgo, Dazzle, Milo & Mila, Signature, en nog vele andere merken schoenen en accessoires.

Hoe kan ik geld besparen op TORFS?
Open

Torfs heeft een landing sectie op hun website waar je toegang krijgt tot alle laatste aanbiedingen. Daarnaast kun je ze volgen op Instagram en Facebook voor updates over de laatste aanbiedingen en kortingen.

Ontmoet de concurrenten van TORFS
Open

Torfs concurreert met nationale en internationale merken. Onder hen vind je Shapes, Bocacci Les Anonymes, Fresh, Sacha, Foot Locker, Be Original, Shoe Discount, Hush Puppies, Pronti, Prado, The Closet, Pump, en Repetto.

Exclusieve voordelen van TORFS
Open

Je kan een account aanmaken en je abonneren op hun nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen en exclusieve voordelen. Tag Torfs op je social media platforms om mee kans te maken op een waardebon van €50 en vele andere prijzen!

Kortingen aangeboden door TORFS
Open

kortings 365 brengt je de beste Torfs kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor jou heeft en ontdek de beste kortingen in een Torfs winkel bij jou in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Voor al uw behoeften op het gebied van schoeisel kunt u bij Torfs terecht. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor je heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.torfs.be/nl/home

ADVERTENTIE