logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorUNITED COLORS OF BENETTON
ADVERTENTIE

Laatste promoties in UNITED COLORS OF BENETTON folders

Promoties in reclamefolders UNITED COLORS OF BENETTON

Benetton Group is een wereldwijd modemerk opgericht in 1965, het bedrijf heeft een netwerk van ongeveer 5.000 winkels wereldwijd met meer dan 1.500 werknemers. Het is een volledige dochteronderneming van de holding Edizione van de familie Benetton. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ponzano Veneto, Italië.

Benetton biedt naast kleding ook tassen, schoenen, accessoires en parfums aan.

Veelgestelde vragen over UNITED COLORS OF BENETTON

De geschiedenis van UNITED COLORS OF BENETTON: Wat is?
close

In 1965 openden de Benettons hun eerste winkel in Belluno en drie jaar later in Parijs met als core business de kledingmerken United Colors of Benetton en Sisley. Tussen 1980 en 1990 was Benetton een iconisch merk. In 2012 werd de Benetton Group van de beurs gehaald en is nu een volledige dochteronderneming van het familiebedrijf Edizione holding.

Welke merken kan ik vinden bij UNITED COLORS OF BENETTON?
close

Benetton ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merkproducten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Hoe kan ik geld besparen op UNITED COLORS OF BENETTON?
close

Als je geld wilt besparen kun je de Benetton website bezoeken en in de Sales sectie kijken. Vergeet ook niet Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Benetton-catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Zal UNITED COLORS OF BENETTON aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

De Benetton Group is een van de bekendste modebedrijven ter wereld met een netwerk van ongeveer 4.000 winkels wereldwijd.

Ontmoet de concurrenten van UNITED COLORS OF BENETTON
close

Onder de concurrenten van Benetton vindt u Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi's, Gap en vele andere merken. Werkdagen en -tijden Benetton opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Exclusieve voordelen van UNITED COLORS OF BENETTON
close

Op de website van Benetton vindt u niet alleen exclusieve Aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website vindt u een maattabel voor het geval u twijfelt over uw maat, evenals informatie over de levering.

Kortingen aangeboden door UNITED COLORS OF BENETTON
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.