logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorVANHAREN
ADVERTENTIE

Laatste promoties in VANHAREN folders

Promoties in reclamefolders VANHAREN

VanHaren is een Nederlandse schoenenwinkel met hoofdkantoor in Antwerpen. Het bedrijf heeft meer dan 160 vestigingen in Europa, waaronder 18 in België, en is gespecialiseerd in de verkoop van schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, zowel in de winkel als online.

Veelgestelde vragen over VANHAREN

Hoe kan ik geld besparen op VANHAREN?

VanHaren biedt je vele manieren om geld te besparen. Je kunt hun website bezoeken voor verbazingwekkende seizoensuitverkopen met 20% korting, je aanmelden voor hun nieuwsbrief om een kortingscoupon te ontvangen en profiteren van gratis verzending op alle bestellingen.

Kortingen aangeboden door VANHAREN

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van VANHAREN: Wat is?

Ivo van Haren opende in 1929 zijn eerste schoenenwinkel aan de Hoogstraat in Rotterdam. Tien jaar later exploiteerde hij een van de grootste looierijen van het land. Sindsdien is het bedrijf enorm uitgebreid.

Sinds 2017 is VanHaren aanwezig in België. Het bedrijf heeft momenteel 147 vestigingen in Nederland en 18 in België. Je vindt locaties in Gent, Dendermonde, Grimbergen, Sint-Truiden, Antwerpen en vele andere steden.

Is VANHAREN momenteel open?

De VanHaren winkels openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. Ze gaan om 10.00 uur open en sluiten tussen 18.00 en 18.30 uur, afhankelijk van de locatie.

Hoe VANHAREN producten online te kopen

Shop online bij VanHaren en ontvang je bestelling gratis thuis of op je werkplek. Ze bieden ook gratis afhaalmogelijkheden en retouren.

Welke merken kan ik vinden bij VANHAREN?

Je kunt bij VanHaren een breed scala aan merken vinden. Enkele van de populairste zijn Adidas, Puma, Fila, Skechers, Champion, Bugatti, AM Shoe, Venice en Nike. Een overzicht van alle merken die bij VanHaren verkrijgbaar zijn, vind je op https://www.VanHaren.be/nl-be/heren-merken.

Ontmoet de concurrenten van VANHAREN

De belangrijkste concurrenten van VanHaren in België zijn Berca, Birkenstock, Durling Shoes, Mephisto en Torfs.

Hoeveel VANHAREN winkels zijn er in het hele land?

Er zijn 18 VanHaren winkels in België. U kunt uw dichtstbijzijnde winkel vinden op https://www.VanHaren.be/nl-be/storefinder.

Exclusieve voordelen van VANHAREN

Een account aanmaken op de website van VanHaren en je inschrijven voor hun nieuwsbrief is de beste manier om op de hoogte te blijven van hun laatste deals en kortingen. VanHaren is ook actief op social media platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok en YouTube, waar ze regelmatig updates, promoties en coupons delen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.