logo
homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorVAN HELDEN
ADVERTENTIE

Laatste promoties in VAN HELDEN folders

Promoties in reclamefolders VAN HELDEN

Van Helden is een Belgische retailer van promotieartikelen en relatiegeschenken. Het bedrijf heeft drie showrooms verspreid over België en Nederland en beschikt over een drukkerij en een modern magazijn. U kunt hun producten online kopen of in hun vestigingen.

Veelgestelde vragen over VAN HELDEN

De geschiedenis van VAN HELDEN: Wat is?
close

Van Helden werd meer dan 50 jaar geleden geboren als een klein familiebedrijf. Vandaag is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt, met drie vestigingen en meer dan 450 medewerkers. Het bedrijf is aanwezig op de Belgische markt dankzij de vestiging in Oud-Turnhout en de webwinkel.

Welke merken kan ik vinden bij VAN HELDEN?
close

Van Helden produceert en verkoopt producten onder eigen merk. Het bedrijf exploiteert een drukkerij om gepersonaliseerde producten van hoge kwaliteit aan te bieden met behulp van diverse technieken zoals full-colour druk, houtgravure, 360-graden druk en MEGA-lasergravure.

Hoe kan ik geld besparen op VAN HELDEN?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Van Helden. U kunt zich abonneren op hun nieuwsbrief om 10% korting te krijgen, de sectie aanbiedingen op hun website bezoeken om superbesparende aanbiedingen te vinden, en profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Ontmoet de concurrenten van VAN HELDEN
close

Van Helden concurreert met retailers als Eurogifts, Your Surprise en Magnus Gifts.

Is VAN HELDEN momenteel open?
close

Bezoeken aan de showrooms van Van Helden zijn alleen mogelijk op afspraak. U kunt een afspraak maken en meer informatie krijgen via https://www.vanhelden.be/nl/contact/turnhout. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Hoeveel VAN HELDEN winkels zijn er in het hele land?
close

De Belgische showroom van Van Helden bevindt zich in Oud-Turnhout en is alleen op afspraak te bezoeken. Bezoek https://www.vanhelden.be/nl/contact/turnhout voor meer informatie.

Hoe VAN HELDEN producten online te kopen
close

U kunt Van Helden-producten rechtstreeks van hun website kopen en genieten van verzendingsmogelijkheden en geweldige aanbiedingen. Niet-bedrukte artikelen worden binnen drie werkdagen geleverd, terwijl producten die bedrukt moeten worden binnen acht werkdagen worden verzonden.

Exclusieve voordelen van VAN HELDEN
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Van Helden is om een account aan te maken op hun website en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. U kunt hen ook volgen op Facebook, Twitter en YouTube om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en kortingen.

Kortingen aangeboden door VAN HELDEN
close

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.