logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorVERO MODA
ADVERTENTIE

Laatste promoties in VERO MODA folders

Promoties in reclamefolders VERO MODA

Vero Moda is een internationale modedetaillist. Het heeft meer dan 3000 winkels in 32 landen over de hele wereld, waaronder 13 locaties in België. Ze verkopen kleding en accessoires voor meisjes en vrouwen via hun fysieke en online winkels.

Veelgestelde vragen over VERO MODA

De geschiedenis van VERO MODA: Wat is?
close

Vero Moda is een Europees merk dat werd opgericht in 1987. In de loop der jaren is het bedrijf enorm uitgebreid over de hele wereld. Vandaag zijn er 13 winkels in België gevestigd in steden als Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Mol, Nieuwpoort, Oostende, Sint Niklaas en Wijnegem.

Welke merken kan ik vinden bij VERO MODA?
close

Vero Moda ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen kledingmerk. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen. Ze hebben verschillende collecties voor zwangerschapskleding, plus-size artikelen, kinderen en schoenen.

Hoe kan ik geld besparen op VERO MODA?
close

Vero Moda biedt klanten veel manieren om geld te besparen. U kunt de Specials van hun website bezoeken om geweldige aanbiedingen te vinden, lid worden van Vero Moda Club om 10% korting te krijgen, hun app downloaden om 15% korting te krijgen en profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Ontmoet de concurrenten van VERO MODA
close

Vero Moda concurreert met andere modedetaillisten in België, zoals Ulla Popken, About You, Karen Milen, Kiabi en Primark.

Is VERO MODA momenteel open?
close

De openingsdagen en -tijden verschillen per locatie. U kunt voor uw bezoek contact opnemen met de dichtstbijzijnde winkel. Krijg meer informatie op https://www.veromoda.com/fr-be/store-locator.

Hoeveel VERO MODA winkels zijn er in het hele land?
close

Vero Moda heeft 13 winkels in België. Om winkels bij u in de buurt te vinden, ga naar https://www.veromoda.com/fr-be/store-locator.

Hoe VERO MODA producten online te kopen
close

U kunt online winkelen bij Vero Moda via hun webshop en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen, click & collect opties en geweldige online aanbiedingen.

Exclusieve voordelen van VERO MODA
close

De beste manier om exclusieve kortingen te krijgen bij Vero Moda is door hun gratis app te downloaden en lid te worden van Vero Moda Club. Je kunt ze ook volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Vero Moda biedt ook exclusieve voordelen voor content creators en influencers. Als u tot deze groep behoort, kunt u deelnemen aan hun Global Affiliate Program om commissies te verdienen wanneer uw volgers bij veromoda.com winkelen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.