homeIcon
  1. separatorKleding
  2. separatorVERO MODA
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van VERO MODA

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van VERO MODA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in VERO MODA

Vero Moda is een internationale modedetaillist. Het heeft meer dan 3000 winkels in 32 landen over de hele wereld, waaronder 13 locaties in België. Ze verkopen kleding en accessoires voor meisjes en vrouwen via hun fysieke en online winkels.

Wat voor producten kan ik vinden bij VERO MODA?

Vero Moda biedt een breed scala aan kleding, schoenen en accessoires voor meisjes en vrouwen. Het bedrijf verkoopt jassen, jurken, jeans, blazers, broeken, leggings, tops, truien, vesten, shirts, pyjama's, sweatshirts, rokken, zwemkleding, shorts, sandalen, laarzen, sneakers, sjaals, hoeden, tassen en meer.

Zal VERO MODA aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over VERO MODA

De geschiedenis van VERO MODA: Wat is?
Open

Vero Moda is een Europees merk dat werd opgericht in 1987. In de loop der jaren is het bedrijf enorm uitgebreid over de hele wereld. Vandaag zijn er 13 winkels in België gevestigd in steden als Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Mol, Nieuwpoort, Oostende, Sint Niklaas en Wijnegem.

Welke merken kan ik vinden bij VERO MODA?
Open

Vero Moda ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen kledingmerk. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen. Ze hebben verschillende collecties voor zwangerschapskleding, plus-size artikelen, kinderen en schoenen.

Hoe kan ik geld besparen op VERO MODA?
Open

Vero Moda biedt klanten veel manieren om geld te besparen. U kunt de Specials van hun website bezoeken om geweldige aanbiedingen te vinden, lid worden van Vero Moda Club om 10% korting te krijgen, hun app downloaden om 15% korting te krijgen en profiteren van gratis verzending op geselecteerde bestellingen.

Ontmoet de concurrenten van VERO MODA
Open

Vero Moda concurreert met andere modedetaillisten in België, zoals Ulla Popken, About You, Karen Milen, Kiabi en Primark.

Is VERO MODA momenteel open?
Open

De openingsdagen en -tijden verschillen per locatie. U kunt voor uw bezoek contact opnemen met de dichtstbijzijnde winkel. Krijg meer informatie op https://www.veromoda.com/fr-be/store-locator.

Hoeveel VERO MODA winkels zijn er in het hele land?
Open

Vero Moda heeft 13 winkels in België. Om winkels bij u in de buurt te vinden, ga naar https://www.veromoda.com/fr-be/store-locator.

Hoe VERO MODA producten online te kopen
Open

U kunt online winkelen bij Vero Moda via hun webshop en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen, click & collect opties en geweldige online aanbiedingen.

Exclusieve voordelen van VERO MODA
Open

De beste manier om exclusieve kortingen te krijgen bij Vero Moda is door hun gratis app te downloaden en lid te worden van Vero Moda Club. Je kunt ze ook volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Vero Moda biedt ook exclusieve voordelen voor content creators en influencers. Als u tot deze groep behoort, kunt u deelnemen aan hun Global Affiliate Program om commissies te verdienen wanneer uw volgers bij veromoda.com winkelen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE