ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van X2O

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in X2O

X²O is een Belgische winkelketen gericht op de verkoop van badkamermeubelen en accessoires. Met een lange geschiedenis in de markt, heeft X²O een breed netwerk van winkels verspreid over de belangrijkste regio's van België. X²O heeft ook winkels in Nederland.

Veelgestelde vragen over X2O

De geschiedenis van X2O: Wat is?
Open

De geschiedenis van X²O begon in 2005 met de oprichting van het bedrijf en de opening van de eerste winkel in België. Vanaf het begin heeft X²O als doel gehad om haar klanten een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige en duurzame badkamermeubels aan te bieden. X²O is een toonaangevend merk op de Belgische markt in het segment badkamervoorzieningen en heeft een hoge reputatie bij de consument.

Vandaag de dag is X²O in België actief via meer dan 20 winkels die strategisch verspreid zijn over de belangrijkste regio's van België. X²O verkoopt zijn producten ook via zijn exclusieve online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij X2O?
Open

X²O verkoopt producten van bekende merken zoals Balmaní, Blaufoss, Hansgrohe, Geberit, Villeroy & Boch, Grohe, Storke, Duravit, Ideal Standart, Luca Varess, Linie, Stroke, onder andere.

Hoe kan ik geld besparen op X2O?
Open

Geld besparen bij X²O is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties gepubliceerd op hun officiële website. Op X²O's online winkel is er een "Deals" sectie waar klanten een grote selectie van producten kunnen vinden tegen gereduceerde prijzen. Op Kortings 365 vindt u ook de nieuwste aanbiedingen en promoties bij X²O.

Ontmoet de concurrenten van X2O
Open

X²O concurreert in België met andere winkelketens zoals o.a. Kwantum, Sawiday, Steylaerts.

Exclusieve voordelen van X2O
Open

X²O biedt haar klanten badkamerproducten van hoge kwaliteit van vele merken. X²O biedt haar klanten deskundig advies. Bovendien bewaren ze de aangekochte producten tot 6 maanden in hun magazijn, zodat klanten ze kunnen installeren in hun badkamer wanneer ze maar willen. Door te winkelen bij X²O's online winkel, kunnen klanten profiteren van gratis verzending.

Kortingen aangeboden door X2O
Open

Kortings 365 brengt u alle aanbiedingen en promoties die X²O voor u in België heeft. Als u uw badkamer aan het verbouwen bent, vindt u bij X²O alles wat u nodig heeft en meer. Kijk op kortings 365 en ontdek alles wat X²O te bieden heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.x2o.be/nl/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.