logo

Laatste promoties in XENOS folders

Promoties in reclamefolders XENOS

Xenos is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van decoratie- en woonartikelen. Xenos heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk, Nederland. Xenos is sterk vertegenwoordigd in België. In België verkoopt Xenos haar producten uitsluitend online.

Veelgestelde vragen over XENOS

Hoe kan ik geld besparen op XENOS?

Geld besparen bij Xenos is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle deals en promoties bij Xenos. Daarnaast lanceert Xenos vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen en op speciale dagen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Xenos te volgen op sociale netwerken kun je op de hoogte blijven van de nieuwste deals.

Kortingen aangeboden door XENOS

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels,kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België. kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van XENOS: Wat is?

Xenos werd opgericht in 1971 met de opening van de eerste winkel in Tilburg, Nederland door Charles van der Veldhoven. Vanaf het begin heeft Xenos als doel gehad om haar klanten te voorzien van decoratieve artikelen en een breed scala aan huishoudelijke producten van de hoogste kwaliteit. In de daaropvolgende jaren onderging Xenos een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels door heel Nederland. In België kwam Xenos jaren geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een winkel met een hoge reputatie. Tegenwoordig is Xenos in België actief via een exclusieve online winkel.

Is XENOS momenteel open?

Xenos heeft geen fysieke winkels in België.

Hoe XENOS producten online te kopen

Xenos heeft een exclusieve online winkel. In de Xenos online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden met korting.

Welke merken kan ik vinden bij XENOS?

Xenos verkoopt producten van bekende merken zoals Go Tan, Hamlet, Leev, Tasty Me en American Sweethearts. Xenos verkoopt ook producten onder eigen merknamen.

Ontmoet de concurrenten van XENOS

Xenos concurreert in België met andere winkelketens zoals onder andere HEMA, Casa en Action.

Hoeveel XENOS winkels zijn er in het hele land?

Xenos heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter wel de online winkel bezoeken en al hun producten ontdekken.

Exclusieve voordelen van XENOS

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Xenos door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In het geval van ongemakken met een van de producten, staat Xenos retourneren en ruilen toe. Alle producten van Xenos worden geleverd met fabrieksgarantie. Xenos heeft een exclusieve klantenservice.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij XENOS

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij XENOS

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Meubilair winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 46 Meubilair winkels in Belgium inclusief XENOS en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.