logo
homeIcon
  1. separatorMeubilair
  2. separatorZELFBOUWMARKT
ADVERTENTIE

Laatste promoties in ZELFBOUWMARKT folders

Promoties in reclamefolders ZELFBOUWMARKT

Zelfbouwmarkt is een van de eerste grote Belgische doe-het-zelfzaken.

Veelgestelde vragen over ZELFBOUWMARKT

Hoe kan ik geld besparen op ZELFBOUWMARKT?

Bezoek de webwinkel van Zelfbouwmarkt om meer te weten te komen over hun nieuwste aanwinsten en tijdelijke aanbiedingen. Ga naar hun Promoties sectie om de beste producten tegen de laagste prijzen te vinden. Bespaar op uw volgende aankoop met Zelfbouwmarkt's coupon codes.

Kortingen aangeboden door ZELFBOUWMARKT

Kortings 365 brengt u de beste Zelfbouwmarkt kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en vind de beste kortingen met Zelfbouwmarkt en Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.zelfbouwmarkt.be/nl/home

De geschiedenis van ZELFBOUWMARKT: Wat is?

In 1980 werd de eerste Zelfbouwmarkt winkel in België geopend als onderdeel van de Duitse groep Selbstbaumarkt - Moderne Bauelemente.

Het jaar daarop kwam Dr. Ignace Desmet aan het hoofd van Zelfbouwmarkt te staan, die van mening was dat de onderneming behoefte had aan een meer persoonlijke aanpak, kwalitatief hoogstaande producten en professioneel advies tegen concurrerende prijzen. Dankzij deze veranderingen werd Zelfbouwmarkt een bekende naam in de doe-het-zelf wereld.

In 2009 namen Elise en Stijn Desmet het familiebedrijf over en voerden ze nog meer vernieuwingen door om Zelfbouwmarkt verder het digitale tijdperk in te loodsen. In 2011 opende het bedrijf zijn nieuwe gemoderniseerde showroom in Ninove.

In 2018 lanceerde Zelfbouwmarkt hun webwinkel met meer dan 20.000 producten, inspirerende blogartikelen, tips en trucs en testimonials van hun klanten.

Welke merken kan ik vinden bij ZELFBOUWMARKT?

Zelfbouwmarkt verkoopt alle beste merken, zoals Wenko, Zanussi, Vossen, Siemens, Duracell, Rubson, Pattex, Osram, Philips, Nordlux, Matterhorn, Kronos, Hammerite, Floorify, Duravit, Bosch, Ariston en Aquanova.

Zal ZELFBOUWMARKT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Zelfbouwmarkt biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van ZELFBOUWMARKT

Zelfbouwmarkt's belangrijkste concurrenten zijn vergelijkbare doe-het-zelf bedrijven, zoals Brico, Hubo, Gamma, Mr. Bricolage, Crea Home, Orga, Freetime en HandyHome.

Exclusieve voordelen van ZELFBOUWMARKT

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Zelfbouwmarkt om op de hoogte te blijven van hun seizoensuitverkoop en promoties. Krijg een verlaagd BTW-tarief voor projecten aan huizen van 10 jaar of ouder. Vraag de medewerkers van Zelfbouwmarkt om professioneel advies over uw projecten. Zelfbouwmarkt biedt een verhuurservice voor bestelwagens om uw aankoop op te halen en te vervoeren. Zelfbouwmarkt aanvaardt ecocheques zowel in hun showroom als in hun webstore.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.