homeIcon
  1. separatorKleding
  2. separatorMANFIELD
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MANFIELD

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van MANFIELD

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MANFIELD

Manfield is een Nederlandse winkelketen die zich richt op de verkoop van schoenen en modeaccessoires. Manfield heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. Manfield is ook sterk vertegenwoordigd in België.

Wat voor producten kan ik vinden bij MANFIELD?

Manfield verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals mocassins, sandalen, laarzen, veterlaarzen, booties, sneakers, veterschoenen, slippers, gespschoenen, veterschoenen, handtassen, fanny packs, handschoenen, riemen, hoeden, sokken, portefeuilles, zonnebrillen en vele andere producten.

Zal MANFIELD aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MANFIELD

De geschiedenis van MANFIELD: Wat is?
Open

Manfield werd in 1900 in Nederland opgericht met de opening van het eerste filiaal in de Haagse straat. In het begin richtte Manfield zich op de productie van schoenen. In de daaropvolgende jaren onderging Manfield een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van kleding en andere modeaccessoires, tegelijkertijd opende het bedrijf een groot aantal winkels door heel Nederland. In België landde Manfield in 2018 met de opening van zijn eerste winkel.

Welke merken kan ik vinden bij MANFIELD?
Open

Manfield verkoopt producten van zijn eigen merken: Manfield, No Stress, Clarks en Black Label.

Hoe kan ik geld besparen op MANFIELD?
Open

Geld besparen bij Manfield is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website staan. Op kortings365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Manfield. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Manfield te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van MANFIELD
Open

Manfield concurreert in België met andere winkelketens zoals Torfs, La Redoute en Bata.

Is MANFIELD momenteel open?
Open

Manfield winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. De Manfield-winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel MANFIELD winkels zijn er in het hele land?
Open

Manfield is in België actief via drie winkels in Gent, Aalst en Wijnegem.

Hoe MANFIELD producten online te kopen
Open

Manfield heeft ook een exclusieve online winkel. Op de Manfield online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van MANFIELD
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Manfield door te winkelen op de online winkel en hun producten thuis te laten bezorgen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Manfield retourneren en ruilen toe. Op de officiële website van Manfield staat een blog, waar klanten artikelen kunnen vinden over de laatste wereldwijde modetrends.

Manfield heeft tientallen jaren ervaring in het vervaardigen van schoenen, zodat klanten verzekerd zijn van kwaliteit. Manfield heeft veel aandacht voor milieuzorg en daarom worden de producten op duurzame wijze vervaardigd. Manfield heeft een exclusieve klantenservice.

Kortingen aangeboden door MANFIELD
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE