logo
homeIcon
  1. separatorDeWALT
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorCatalogus van DeWALT - 2022

Catalogus van DeWALT - 2022

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
DeWALT-aanbieding. van 31 december tot 31 december 2022 - folder pagina 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste DeWALT folder is hier!

De nieuwe DeWALT folder is geldig van 31 dec tot 31 dec.

Met meer dan 32 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Ijzerwinkel producten.

DeWALT heeft een breed assortiment aan producten. U vindt er boormachines, spuitpistolen, slijpers, verfstrippers, zagen, schuurmachines, schaafmachines, molens, spijkerpistolen, breekhamers, stofbeheersingsmachines, beitels, schroevendraaiers, hamers, opladers, batterijen, voedingen, messen, nietmachines, scharen, gereedschap opbergdozen en vele andere artikelen.


Vindt een DeWALT bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij DeWALT en vele andere Ijzerwinkel winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer DeWALT aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.