logo
homeIcon
  1. separatorDi folders
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorCatalogus van Di - 2023
ADVERTENTIE

Catalogus van Di - 2023

ADVERTENTIE
Di folder - 0
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De nieuwste Di folder staat hier!

De nieuwe Di folder is geldig van 25 april 2023 tot 31 december 2023.

Met meer dan 10 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Gezondheid & Schoonheid producten.

Di! biedt een breed scala aan producten. Daaronder vindt u lippenstift, mascara, oogschaduw, potloden, lipgloss, nagellak, nagellakremover, borstels, handcrème, bodycrème, zonnebrandcrème, elektrische tandenborstels, mondwater, shampoo, conditioner, vitaminen en supplementen, haarverf, gezichtsmaskers, en vele andere artikelen.


Vindt een Di bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Di en vele andere Gezondheid & Schoonheid winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe folders, dus kom snel terug voor nog meer Di aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
Di
Verlopen
Gezondheid & Schoonheid

Di weekadvertentie van 25 april 2023 tot 31 december 2023

Dit is de laatste wekelijkse advertentie van Di. Kom snel terug voor meer aanbiedingen en promoties!

Di Folders
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.