logo
homeIcon
  1. separatorLeen Bakker
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 30 apr

Speciale aanbieding van Leen Bakker

Geldig van 1 okt tot 30 apr

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Leen Bakker Magazine - 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Leen Bakker folder is hier!

De nieuwe Leen Bakker folder is geldig van 1 okt tot 30 apr.

Met meer dan 24 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Meubilair producten.

Leen Bakker biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten aan. U vindt er bijzettafels, fauteuils, poefs, wandplanken, bureaustoelen, badkamermatten, gordijnen, dekbedden, matrassen, bedframes, bedden, wiegen, hoofdkussens, kussenslopen, tafels, salontafels, kasten, paraplu's, partytenten, en vele andere artikelen.


Vindt een Leen Bakker bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Leen Bakker en vele andere Meubilair winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Leen Bakker aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.