logo
homeIcon
  1. separatorLidl
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 1 apr

Speciale aanbieding van Lidl

Geldig van 1 apr tot 1 apr

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Lidl Prospekt - 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Lidl folder is hier!

De nieuwe Lidl folder is geldig van 1 apr tot 1 apr.

Met meer dan 20 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Lidl biedt allerlei soorten kwaliteitsproducten. U vindt er bier, wijn, alcoholvrije dranken, melk, yoghurt, ijs, bloemstukken, vers fruit en verse groenten, zeevruchten, vlees en gevogelte, brood, snacks, dierenvoeding, luiers, en biologische producten.


Vindt een Lidl bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Lidl en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Lidl aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.