logo

Speciale aanbieding van Mr. Bricolage

Geldig van 21 mrt tot 2 apr

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Mr Bricolage Folder - 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Mr. Bricolage folder is hier!

De nieuwe Mr. Bricolage folder is geldig van 21 mrt tot 2 apr.

Met meer dan 17 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Ijzerwinkel producten.

Mr. Bricolage heeft een breed scala aan producten om uit te kiezen. U kunt hondenvoer, kattenvoer, hamers, schroevendraaiers, schuurmachines, boormachines, zagen, tafelzagen, handzagen, vuilnisbakken, organizers, gordijnen, kaarsen, hekken, bestratingsmaterialen, tassen, beschermingsuitrusting, airconditioners, cement, hout, beton, verf, verfpistolen, verfafbijtmiddelen, lasmaterialen en vele andere artikelen vinden.


Vindt een Mr. Bricolage bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Mr. Bricolage en vele andere Ijzerwinkel winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Mr. Bricolage aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.