logo
homeIcon
  1. separatorPicard folders
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 26/3/2023
ADVERTENTIE

Speciale promoties van Picard

Geldig van 27 februari 2023 tot 26 maart 2023

ADVERTENTIE
Picard folder - 1
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De nieuwste Picard folder staat hier!

De nieuwe Picard folder is geldig van 27 februari 2023 tot 26 maart 2023.

Met meer dan 40 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Picard heeft een ruim assortiment maaltijden en diepvriesproducten. U vindt er pannenkoeken, pasta, couscous, risotto, vlees, gevogelte, varkensvlees, streetfood, salades, vis, pompoentaarten, spinazie, asperges, kool, champignons, uien, biologische groenten, gebak, smeersels, pizza, dips, taarten, crèmes, deeg, gebak, en vele andere artikelen.


Vindt een Picard bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Picard en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe folders, dus kom snel terug voor nog meer Picard aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
Picard
Verlopen
Supermarkten

Deze Picard folder is verlopen in 26 maart 2023.

Op zoek naar aanbiedingen? We hebben honderden Supermarkten promoties beschikbaar!

Ga naar Supermarkten
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.